Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τα 4 νέα μπεργκεράδικα της Κύπρου που αξίζει να δοκιμάσεις

Ιδανικές προτάσεις για μπέργκερ για τους φανατικούς του είδους και όχι μόνο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2024

Ο τομέας των μπέργκερ τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Νέα καταστήματα, καινοτόμες ιδέες, ποιοτικότερα υλικά και μία διαφορετική τάση απενταντι στο λαχταριστό έδεσμα έχει δημιουργηθεί διεθνώς κατακτώντας και την Κύπρο.

Η αλήθεια είναι πως το μπέργκερ δεν είναι όπως το γνωρίζαμε πριν δέκα χρόνια. Τα νέα μαγαζιά που σερβίρουν το λαχταριστό πιάτο παρουσιάζουν πολλές νέες ιδέες, νόστιμα μπάργκερ σε διαφορετικούς συνδυασμούς ενώ πλέον έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε pulled pork, smash burger, double burger, vegan και vegetarian burger.

Πρόσφατα, 4 νέα τέτοια μπεργκεράδικα αλλά και food truck έκαναν την εμφάνισή τους και σου στα συστήνουμε γιατί πιστεύουμε πως αξίζουν να τα δοκιμάσεις.

Jagger
Το coming soon
Μία νέα άφιξη με εξειδίκευση στα μπέργκερ ανοίγει σύντομα κατάστημα στην καρδιά της Λευκωσίας. Ο λόγος για το μπεργκεράδικο Jagger που θα βρίσκεται στη λεωφόρο Ευαγόρου 2, Μέγαρο Χατζησάββα και θα σερβίρει μία σειρά από beef και chicken burgers αλλά και νόστιμα side dishes όπως φιλέτα κοτόπουλου, onion rings, mozzarella cheese sticks, τηγανιτές πατάτες σκέτες, με βοδινό κιμά, pulled pork και κοτόπουλο. Μία νέα πρόταση για μπέργκερ στο κέντρο της πόλης αλλά ήδη μπορείς να παραγγείλεις delivery από το Wolt.
(96730500) Ευαγόρου 2, Μέγαρο Χατζησάββα, Λευκωσία. Δ 00.00-04.30, 11.30-04.30, Τρ-Σ 11.30-04.30 & Κ 11.30-00.00.

Ricky's Burger's and Shakes
The... american dream
Ένα μπεργκεράδικο νέας εποχής και γενεάς είναι και η νέα άφιξη της Λευκωσίας. Ο λόγος για το Ricky's Burger's and Shakes που υιοθετεί την αμερικανική κουλτούρα του συνδυασμού ενός λαχταριστού μπέργκες με ένα πληθωρικό milkshake. Το νέο μπεργκεράδικο της πρωτεύουσας θα το βρεις στην Έγκωμη, στην οδό 25ης Μαρτίου και θα το παρατηρήσεις σίγουρα αφού ξεχωρίζει λόγω του έντονου φούξια χρώματος της διακόσμησής του. Στο μενού θα βρεις μόλις 8 ζουμερές επιλογές που περιλαμβάνουν 4 signature burgers, 2 smash burger, 1 chicken burger και μία επιλογή vegan burger. Παράλληλα, τα shakes προσφέρονται σε 9 διαφορετικές εκδοχές, με toppings και extras της αρεσκείας σου. Μία νέα, διαφορετική και νόστιμη επιλογή για νέα εποχής burger που το απολαμβάνεις επί τόπου στον μικρό χώρο του μαγαζιού, παίρνεις take away ή delivery από τις μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες φαγητού.
(22254160) 25η Μαρτίου 25Β, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-23.00.

Lick My Bun
To... προκλητικό
Τα πιο νόστιμα πιάτα πολύ συχνά τα βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις. Ιδιαίτερα κάποιο είδη street food όπως για παράδειγμα ζουμερά, αλύπητα και άπαιχτα μπέργκερ όπως αυτά που εντοπίσαμε σε ένα νέο food truck που θα σε κάνουν να σ τρέξουν τα σάλια. Ένα food truck με... πολύ παιχνιδιάρικο όνομα που φτιάχνεις ζουμερά, βοδινά μπέργκερ για τους φίλους του είδους. Ο λόγος για το Lick My Bun Food Truck το οποίο θα το συναντήσεις στην οδό Ηλία Βενέζη στο Τσέρι. Εδώ θα φας νόστιμο μπέργκερ αλλά και smash burger, chicken fingers στην όμορφη καντίνα της ομάδας των Lick My Bun. Μπορείς να απολαύσεις το burger σου επί τόπου, στον χώρο της καντίνας, να πάρεις take away ή delivery από τις διαδικτυακές πλατφόρμες φαγητού.
(96300712) Ηλία Βενέζη, Τσέρι, Λευκωσία. Τρ-Σ 18.30-23.00.

The Bus Project
To διαστημικό
Εδώ και ένα περίπου χρόνο, μία παρέα φίλων κυκλοφορεί με το "διαστημικό" της φορτηγάκι, μία κινητή καντίνα που φτιάχνει άπαιχτο street food που πρέπει να δοκιμάσεις. Ο λόγος για το μοντέρνο food truck "The Bus Project" το οποίο θα το βρεις στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό. Ακόμα μπορείς να το καλέσεις σε κάποιο πάρτι σου ή εκδήλωση για να σου φτιάξει τα υπέροχα, ζουμερά του μπέργκερ, τις λαχταριστές φτερούγες, τα νόστιμα σάντουιτς και ό,τι άλλο βγάζει το μενού του. Μπορείς να το βρεις για delivery στο foody & Wolt.
(96356778) λεωφόρος Φραγκλίνου Ρούσβλετ 178, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close